Honda Clarity - Tak Suka Design Arch Tayar Belakang

Hari ni saja je nak login twitter, gedik dah lama tak login. Sejak pencen main forex ni twitter account aku tak aktif.

Tiba-tiba terbump newfeed dari Reuters.

enter image description here

Aku ingatkan Honda ada keluarkan model Civic baru, tapi sangkaanku meleset. Zoom-in dekat gambar nampak nama model 'Clarity'.

Tangan aku gatal-gatal google-up. Oooo.. EVP baru dari Honda.

First impression aku pasal design dia adalah... aku tak suka design Arc (apekenbende ntah.. alaa bentuk lubang tayar tu) tayar belakang dia.

enter image description here

Macam Citroen, buruk bang. Tapi pasal aerodynamic advantage boleh la pejam mata.

enter image description here

Epic!! Apapun aku dulu suka dengan model Civic (mode bujang) dan Insight (mode bapak-bapak) tapi sekarang aku dah jumpa crush baru.

Walaupun dirimu tak perfect tapi featuresmu menangkap kalbu... Erk.. geli bang.

Tengok video kat atas untuk dapat full honest review. Almost 100% aku setuju dengan review diorang.

Apa pendapat korang pasal Honda Clarity ni, cer komen kat bawah. Aku nak tau jugak. Rasanya buat masa sekarang tak ada lagi nampak bergelimpangan di jalanan Malaysia.

Author

Ayie

I'm like the rest but with a twist of uniqueness.