Kucing-kucing ini terpaksa dimandulkan berjemaah, kesian diorang kena ikat macam tu. Rupanya ini sebab diorang kena mandul …

15 fakta pasal otak korang confirm tak tahu, kecuali nombor 14 yang mungkin orang lelaki je acknowledge tapi perempuan in-denial. Mana satu korang …

Teknologi Jerman 100 tahun ke hadapan, Tram Terapung Wuppertal¬†monorel tertua didunia. Agak-agak boleh lawan monorel Putra Star kat KL tak ? …

Duit beribu-ribu bertaburan di dua lebuhraya, huru-hara orang ramai berhenti untuk kutip duit. Ini punca datangnya duit tersebut …

Canggih Jepun tandas pun dah muat dalam poket sekarang, tak perlu beratur kat tandas awam lagi dah. Pengasas asal bagitau tujuan asal tandas ini di cipta …

Orang lain beratur dalam jem, dia sorang kekwat guna lane emergency macam nak terberak. Berbakul kena sumpah akhirnya ramai ketawa puas hati …

Dah agak dah, muka Bilal sama macam sepupunya Jebat, tapi ada perbezaan sikit. Ini kata saudara terdekat Neelofa …

Myvi rentung dimakan api, penduduk Sungai Panjang suka hati buat pembakaran terbuka. Ini komen JBPM Selangor …

Hanya dapat 9 ringgit, Dua nenek 70 tahun angkut barang 30kg dari hutan ke pekan. Sebab inilah kenapa dua nenek ini sanggup …

Malang buat lelaki ini terjatuh dari jambatan, dihempap forklift. Ini jadi selepas pembedahan …

Bukan masa untuk tidur dengan nyenyak, kita perlu memikirkan masalah dunia. Hotel berbumbung langit, RM1,400 satu malam …

Makin ramai orang gila drive kereta sekarang, pakar kata tak sesuai wajib pemasangan dashcam. Ini yang kerajaan akan lakukan …

Staff Careline bank kurang ajar, Jutawan buat payback pada bank dengan cara yang tersendiri. Kesian kerani bank yang kena …

Terkena tembakan peluru sesat puak pelampau di dalam kenderaan pacuan empat roda. Frontliner yang selalu dilupakan …

Siap dah berulat dan jiran dah bising, Isteri tak tahu suami meninggal dunia. Ini komen anak mereka …

Pembuli jalanan pusing-pusing Gari luar tingkap dan Brek Mengejut, lagak samseng calar imej PDRM. Sepatutnya melindungi tapi lain pula jadinya …

© 2022 AyieDotMy - Theme by WPEnjoy · Powered by WordPress